Benodigdheden:
- 500 gram mix voor frambozencake met witte chocolade
- 250 gram zachte boter
- 4 eieren
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150 graden. Mix de eieren één voor één met de boter. Zeef de cakemix erboven en klop 6 minuten. Voeg de uitgezeefde vulling toe. Doe het beslag in een klein, ingevet cakeblik en bak de cake in het midden van de oven gedurende circa 75 minuten. Controleer met een prikker of de cake gaar is. Stort de cake op een rooster en laat deze, afgedekt met een doek, afkoelen.
Ingrediënten:
Tarwebloem, suiker, fruitstukjes (appelpuree, frambozen, fructose-glucosesiroop, tarwevezel, natuurlijk aroma), melkpoeder, zout, emulgator: sojalecithine, xanthaangom bakpoeder (E500,E450) aroma: vanille, citroen, natuurlijke kleurstof: curcuma
Terug naar overzicht