theelief banner moment nieuw

Wie is theelief?

Wie is Theelief?

Een eigen theelijn van het moeder bedrijf Chiara Design. 
Begin 2018 kreeg ik Carolien te kampen met een burn-out en ja dat was een rot jaar. 
Met mijzelf in de knoei en een hoofd vol met veel vragen zoals wie ben ik, wat wil ik en waar wil ik heen, ben ik opzoek gegaan naar antwoord op die vragen en dat was moeilijker dan ik dacht. Zo dacht ik dat ik wel wist waar ik heen wilde met mezelf totdat ik een gesprek had met een gelukscoach. Zij zette mijn mindthinking even heel anders neer, wilde ik de plannen doen omdat IK het wilde of omdat de omgeving het verwacht? 
Zo kwam ik er dus achter dat ik het deed om anderen te pleasen en daar moest ik mee ophouden. Mezelf pleasen moest op nummer 1.
Zo ben ik opzoek gegaan naar wat wil IK en zo kwam ik bij mijn idee waar ik al jaren met bezig was en niet uit durfte te voeren, de opleiding theesommelier. Hiermee start ik vers in 2019 voor een nieuwe start. 

Bij een nieuwe start hoorde ook mijn verder hobby theeleuten uit te breiden en zo ben ik op zoek gegaan naar een leverancier waar ik mijn eigen theelabel mag voeren en heb deze ook gevonden. Veel thee geproefd en ik werd steeds enthousiaster, zo is mijn theeliefde uit gegroeid tot theelief. 

Hopelijk mag ik met deze liefde mijn thee ook bij jullie tot liefde brengen. 

Gr. Carolien Remkes

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN