Benodigdheden:
- 450 gram mix voor speculaascake
- 200 gram boter
- 1 ei
- 150 gram water
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de boter met het ei en het water en voeg de cakemix toe. Maak in 3 minuten met de mixer op stand 2 een glad beslag. Doe het beslag in een ingevet cakeblik en bak de cake gedurende circa 65 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).
Ingrediënten:
Suiker, tarwebloem, eipoeder, zetmeel, tarwezetmeel, glucosestroop, fruit (appel, sinaasappel), kaneel, rijsmiddel (E450,E500), fructosestroop, eiwitpoeder, emulgator (E481, E472e), nootmuskaat, zout, verdikkingsmiddel (E415,E466), rijstebloem, aroma, kruidnagel, gember, koriander, gekarameliseerde suiker, plantaardige olie, voedingszuur E330, foelie, geleermiddel (E440), enzymen (tarwe)
Terug naar overzicht